Anasayfa Haber Garmin Fenix 7 Serisi Akıllı Saatler Tanıtıldı

Garmin Fenix 7 Serisi Akıllı Saatler Tanıtıldı

Garmin Fenix 7

Garmin tarafından macera arayanların oldukça dikkatini çekecek olan çoklu spor GPS akıllı saati Fenix 7 tanıtıldı. Fenix serisinin dokunmatik ekrana kavuşması dikkat çekiyor. Öte yandan eldiven, ter ve hareketin olduğu outdoor ortamında ekranın nasıl tepki göstereceği merak konusu. Bu arada Venu ve vivoactive serilerinde hali hazırda dokunmatik ekranın mevcut olduğunu da not olarak düşelim.

Garmin Fenix 7 için başka bir ekleme, yeni bir çoklu LED el feneri içeriyor. Bu özellik kamp gezileri veya sabah erken/gece koşuları için kullanışlı olacak. Bu yalnızca genel amaçlı bir ışık olmakla da kalmıyor, aynı zamanda koşarken kırmızı ve beyaz arasında geçiş yapabiliyor. Böylece trafik veya bisikletçiler varlığınıza karşı uyarılabilir.

Her zamanki gibi, Fenix ​​üç model/boyutta geliyor. Bunlar sırasıyla 42, 47 ve 51 mm olan 7S/7 ve üst seviye 7X. Hepsinin güneş enerjisiyle şarj seçenekleri var ve Garmin, yeni kasanın Fenix ​​6 serisine göre iki katına çıkan güneş kazanımlarını görebilecek daha geniş bir ekran yüzey alanı içerdiğini iddia ediyor. Bu, potansiyel olarak şarjlar arasındaki toplam süreyi (GPS kullanmadan) beş haftaya kadar çıkarıyor.

Fenix’teki donanım değişikliklerinin ötesinde, bazı yeni gelişmiş eğitim modları da mevcut. Bunlara Gerçek Zamanlı Dayanıklılık, Görsel Yarış Tahmini, Toparlanma Süresi Tavsiyesi ve Günlük Egzersiz Önerileri dahil. Bu özellikler, Fenix’in kapsamlı spor seçenekleri içinde saklı bulunan topo-haritaları, golf sahaları ve sörf/kar özelliklerinin halihazırdaki geniş yelpazesine katılıyor.

Tüm modeller 700 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.