Anasayfa Haber Nubia, Yeni Oyuncu Ürünlerini Duyurdu

Nubia, Yeni Oyuncu Ürünlerini Duyurdu

Nubia

ZTE’nin alt şirketi Nubia, Çin’in ulusal sosyal medya platformu Weibo’da bu yıl içerisinde çıkarmayı planladığı bazı oyuncu ekipmanların tanıttı. Bu oyuncu ekipmanları arasında Red Magic metaverse’üne bağlanacak olan bir sanal gerçeklik başlığı, bir yönlendirici ve bir oyuncu monitörü yer alıyordu.

Metaverse’ün, 2022 yılındaki en önemli teknoloji trendlerinin başında geleceği bariz bir durum. Sanal gerçeklik başlıkları ise kullanıcıların herhangi bir metaverse ortamına dahil olabilmeleri için gerekli. Nubia da mantıklı olarak bu pazarın dışında kalmamak için böyle bir hamle yapmış gibi görünüyor.

GSM Arena’nın paylaştığı habere göre Nubia, yeni amiral gemisi oyun telefonu Red Magic 7’nin çıkış tarihini de açıkladı. Bu paylaşıma göre Nubia Red Magic 7, Şubat ayı içerisinde piyasaya sürülecek.

Nubia Red Magic 7, iddialara göre kendinden önceki Red Magic modellerine benzeyecek ve omuz sensörü tetikleyicilerine sahip olacak. Bununla birlikte Snapdragon 8 Gen 1 yonga setiyle birlikte gelecek olan akıllı telefonun 165 Hz yenileme hızını destekleyen bir ekrana sahip olacağının söylendiğini de belirtelim.