Anasayfa Haber Crysis 4 Duyuruldu

Crysis 4 Duyuruldu

Crysis 4 duyuruldu
Crysis 4 duyuruldu

Crysis 4 resmi olarak duyuruldu. Crytek bünyesinde geliştirilen Crysis serisinin yeni oyunuyla ilgili söylentiler devam ediyordu. Serinin ilk 3 oyunun ardından gözler 4. oyuna çevrilmişti. Yıllarca süren sessizlik bugün bozuldu.

2007 yılında yayınlanan ilk oyunun ardından devam kararı verilen Crysis serisiyle birlikte Crytek ekibi, Mart 2011’de 2. oyunu tamamlamış ve Eletronic Arts tarafından aynı şekilde yayınlamıştı. Serinin son oyunu ise 2. oyuna takiben 2 yıl sonra hazır hâle getirildi. Crysis 3 PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için bundan yaklaşık 9 yıl önce yayınlanmıştı. Daha yakın sürece baktığımızda 2021 yılında Crysis Remastered yayınlandı. Akabinde Crysis Remastered Trilogy paketi duyuruldu.

Crytek China tarafından yapılan paylaşımda: “Yeni bir nano savaş alanı açan ‘Crysis 4’ projesi onaylandı! “@Crytek_Official’i takip edin, sizi en son gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.” denildi.

Yapılan bu paylaşımın ardından ise resmi YouTube kanalından da aynı şekilde duyuru videosu paylaşıldı. Videonun sonunda ise şu mesaj verildi: Yolculuğa katıl. Kahraman ol.

Crysis 4 Teaser