Anasayfa Haber PS Plus Şubat 2022 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Şubat 2022 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Şubat 2022

Sony tarafından PS Plus Şubat 2022 ücretsiz oyunları resmi olarak açıklandı. Sunulacak oyunlar arasında PS5 için Planet Coaster: Console Edition ve PS4 için EA Sports UFC 4 ile Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure yer alıyor.

Planet Coaster: Console Edition’da hayallerinizdeki coaster parkını inşa ederken kalabalıkları şaşırtacak ve sevindireceksiniz. Oyunda beceri seviyeniz ne olursa olsun, fikirlerinizi hayata geçirmeniz mümkün. Coaster, tesisler ve manzara dahil olmak üzere 700’den fazla önceden hazırlanmış nesneyi hızlı bir şekilde yerleştirmek için planlardan da yararlanılabilecek.

EA Sports UFC 4 ise sizi dövüşün merkezine koyuyor. Oyundaki tüm modlarda birleşik bir ilerleme sistemi aracılığıyla karakterinizi geliştirip özelleştirebileceksiniz. Yeni kariyer modunda bilinmeyen bir amatörden UFC süper yıldızına dönüşebilir ya da tartışmasız şampiyon olmak için yeni blitz savaşlarında veya çevrimiçi dünya şampiyonalarında dünyaya meydan okuyabilirsiniz.

Adının uzunluğuyla da dikkat çeken Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure ise Borderlands’den ilham alan bir Harikalar Diyarı macerası. Oyunda iskeletleri parçalayacak, ejderhaları alt edecek ve dev golemlerle savaşacağız.

1 Şubat itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 28 Şubat tarihine kadar sürenizin olacağını belirtelim. Ocak ayının oyunlarını da arşivinize katmayı aman unutmayın!

PS Plus Şubat 2022 Oyunları

  • Planet Coaster: Console Edition
  • EA Sports UFC 4
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure