Anasayfa Haber Steam Deck, 25 Şubat’ta Satışa Çıkıyor

Steam Deck, 25 Şubat’ta Satışa Çıkıyor

Steam Deck

Steam Deck’in çıkış tarihi nihayet paylaşıldı. Valve, ilk sipariş e-postalarının 25 Şubat’ta gönderileceğini duyurdu. Alıcıların satın alımı gerçekleştirmeleri için üç günleri olacak ve ardından Steam Deck rezervasyonları sırada bulunan bir sonraki kişiye aktarılacak. Cihazların teslimatları ise bu tarihten üç gün sonra, yani 28 Şubat’ta yapılmaya başlanacak.

Bunların yanı sıra PC Gamer’ın paylaştığı habere göre Valve, haftalık olarak yeni sipariş e-postaları göndermeyi planlıyor. İşte Valve’ın yaptığı Steam Deck duyurusundan bazı önemli noktalar şu şekilde:

  • Valve, 25 Şubat saat 10:00’dan (PST) kısa bir süre sonra davetleri göndermeye başlayacak.
  • Sipariş e-postaları, rezervasyonların yapıldığı sırayla gönderilecek.
  • Yalnızca ilk başta rezerve ettiğiniz Steam Deck modelini sipariş edebilirsiniz.
  • Rezervasyon depozitonuz, Steam Deck’in son fiyatına uygulanacak ve nakliye masrafları da bu fiyata dahil.

Bununla birlikte Valve, Steam Deck’in kısa bir süre içerisinde basın kuruluşlarına da gönderilmeye başlanacağını söyledi. Tam donanım incelemeleri 25 Şubat’ta yayınlanacak, ancak bunun öncesinde bazı önizleme haberleri ve gösterimleri paylaşılacak.

399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan ve üç farklı modeli bulunan Steam Deck, şu anda ülkemiz için satışa açılmış değil. Eğer Valve’in taşınabilir oyun bilgisayarı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, steamdeck.com adresini ziyaret edebilirsiniz.