Anasayfa Haber Prime Gaming Şubat Ayı Oyunları Belli Oldu

Prime Gaming Şubat Ayı Oyunları Belli Oldu

Prime Gaming

Prime Gaming abonelerine Şubat ayında verilecek ücretsiz oyunlar ve ganimetler açıklandı. 1 Şubat’tan itibaren Prime üyeleri, strateji oyunu Stellaris de dahil olmak üzere beş ücretsiz oyun alabilecekler. Aynı zamanda Prime Gaming üyeleri; Destiny 2, Splitgate, FIFA 22 ve yakın zamanda çıkan Rainbow Six Extraction gibi popüler oyunlar için oyun içi ögeleri de ücretsiz olarak edinebilecek.

Stellaris, ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürülen ve Paradox tarafından geliştirilen bir bilim-kurgu strateji oyun. Oyundaki amacımız yeni gezegenler keşfederek, farklı türlerle hem dostça hem de düşmanca etkileşimde bulunarak, keşif ve savaş için çok çeşitli filolara komuta ederek galaktik bir imparatorluk kurmaktır.

Prime Gaming, Stellaris’e ek olarak roguelike kaynak yönetimi oyunu As Far As The Eye, hayatta kalma oyunu Ashwalkers: A Survival Journey, shoot-’em-up zombi oyunu Double Kick Heroes ve Golazo Soccer League’i de Şubat ayında abonelerine ücretsiz olarak verecek.

Şubat ayında abonelere verilecek ücretsiz ganimetlerden ilki ise Rainbow Six Extraction için verilecek olan “Rubicon Phase”. Bu kozmetik paketinde, her operatör için başlıklı özel bir üniforma bulunuyor. Ayrıca FIFA 22 Ultimate Team modu için yedi “altın nadir oyuncu” da dahil olmak üzere oyuncu kartı paketleri verilecek. Son olarak PUBG: Battlegrounds için bir içerik paketinin de Prime Gaming ganimetlerinin içerisinde yer alacağını belirtelim.