Anasayfa Haber 3 Aylık PlayStation Plus Üyeliğinde İndirim Yapıldı

3 Aylık PlayStation Plus Üyeliğinde İndirim Yapıldı

PS Plus logo
PS Plus logo

PlayStation Plus servisi oyuncuların oyunları çevrimiçi oynamaları için kullanması zorunlu bir servis. Aylık üyelik fiyatı da son dönemde ciddi oranda artmış durumda. Ancak şimdi normal şartlarda fiyatı 100 TL olan 3 aylık paketin fiyatına %50 indirim yapıldı.

Böylelikle alacağınız planla birlikte Mayıs ayına kadar 50 TL’lik bir fiyata abonelik yapabilirsiniz. Oyunları çevrimiçi oynamanın yanı sıra sunulan ek avantajlara da erişim sağlayabilirsiniz. Sony tarafından promosyona ilişkin ürün ve hizmet bilgisi ise şöyle:

PlayStation Plus indirim
PlayStation Plus indirim

“Bu promosyon 1/2/2022 TSİ 10:00 (GMT) de başlar ve 13/2/2022 TSİ 23:59 (GMT) de sona erer. Tüm şartlar ve koşullara buradan bakın.

PlayStation Plus, üç ayda bir otomatik olarak alınan 100 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir.

  •  Dünya çapındaki oyuncu topluluğuyla çevrim içi çok oyunculu oyun deneyimi
  •  Her yıl özenle seçilmiş aylık 24 oyun dahildir. Aboneliğiniz boyunca oynayabilirsiniz
  •  Oyun kayıtlarınız için 100 GB bulut depolama alanı

Abonelik kapsamında çevrim içi oyunun yanı sıra bulutta verilen 100 GB alan ile ücretsiz oyunlar diğer avantajlar olarak sıralanabilir. Örneğin sevdiğiniz bir oyunu oynarken yarıda kaldıysanız ve o oyunu silip tekrar yüklemeniz gerektiğinde kayıtlı oyun kaldığı yerden devam eder.”