Anasayfa Haber PlayStation Portal 2.0.6 Güncellemesi Yayınlandı

PlayStation Portal 2.0.6 Güncellemesi Yayınlandı

PlayStation Portal 2.0.6 Güncellemesi Yayınlandı
PlayStation Portal

PlayStation Portal için yeni bir güncelleme geldi. 2.0.6 olarak adlandırılan bu güncellemenin, konsolun performansında ve gösterdiği görüntülerin kalitesinde iyileştirmeler getireceği söyleniyor. Tam olarak nelerin değiştiğine dair resmi detaylar henüz mevcut olmasa da PlayStation subreddit’indeki birçok kullanıcı, güncellemeyle ilgili deneyimlerini paylaştı.

Bu kullanıcılara göre güncellemeyi yükledikten sonra konsolun performansı ve görüntü kalitesi gerçekten arttı. Birkaç kullanıcı herhangi bir değişiklik fark etmese de, kullanıcılar arasındaki genel fikir bu iyileştirmelerin fayda sağladığı yönünde.

Pek çok kişi PlayStation Portal’da yaşadığı sorunlar nedeniyle cihazı kullanmak istemiyordu. Kullanımı engelleyen en büyük sorunlar arasında PlayStation 5’in ekran yenileme hızıyla cihazın ekran yenileme hızının eşleşmemesinden kaynaklanan takılma sorunları yer alıyordu. Umarız yeni yazılım güncellemesi bu sorunu da çözmüştür. PS Portal sisteminin artık dünya çapında kullanılabilir durumda olduğunu söylemiş olalım.