Anasayfa Haber Dying Light 2: Stay Human Erişime Açıldı

Dying Light 2: Stay Human Erişime Açıldı

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2: Stay Human yayınlandı. Aylardır beklenen yapım nihayetinde oyunsevenlerle buluştu. Oyun yayınların incelemeleri geçtiğimiz günlerde peş peşe yayınlanmıştı. Kimi yayınlar geçer not verirken kimi yayınlar da ortalama not vermişti.

Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunun mazisi 2015’e dayanıyor. Uzunca süredir haberdar olduğumuz ikinci oyun ise iki kez ertelenmişti.

Tek ve çok oyunculu olarak oynama seçenekleri sunan Dying Light 2, Türkçe dil desteği ile birlikte geliyor. Oyunun bireysel taraftaki değerlendirmeleri de olumlu olarak gelmeye başladı. PC tarafında üç farklı sürüm ile birlikte sunuluyor.

Konsollarda bu durum söz konusu olmasa da bildiğiniz gibi PC içerisinde asgari bir donanım gerekliliği mevcut. Bu bağlamda aşağıdaki gereksinimlerin sunulduğunu belirtelim:

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 560 (4GB VRAM)
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Dying Light 2: Stay Human fiyatı ne kadar?

Bölgesel fiyatlandırmaya karşın çıkış yapan oyun konsol ve PC platformlarında farklı fiyatlarla sunuluyor. PC tarafında standart sürüm 349 TL olarak belirlenmiş durumda. Konsol mağazalarında ise 470 TL fiyat söz konusu. Deluxe ve Ultimate Edition paketleri de sunulan oyunun Deluxe Edition PC fiyatı 469 TL, Ultimate Edition fiyatıysa 599 TL. Deluxe ve Ulimate Edition PlayStation tarafında 569 ve 709 TL olarak belirlenmiş. Xbox ise 575 ve 700 TL olarak sunuyor.