Anasayfa Haber Naughty Dog, 3 Yeni Oyun Geliştiriyor Olabilir

Naughty Dog, 3 Yeni Oyun Geliştiriyor Olabilir

Naughty Dog

Naughty Dog Eş Başkanı Neil Druckmann, stüdyonun geçtiğimiz perşembe günü paylaştığı iş ilanlarına atıfta bulunarak üç gizemli proje üzerinde çalıştıkları imasında bulundu. Neil Druckmann, Naughty Dog’da şu anda mevcut olan bir dizi iş ilanının paylaşıldığı tweet’i alıntıladı;

Bununla birlikte halihazırda Naughty Dog’un henüz duyurulmamış üç gizli oyun projesi üzerinde çalıştığını bildiğimiz için bu üç emojinin daha derin bir anlamı var gibi görünüyor. Naughty Dog’un üzerinde çalışıyor olabileceği birkaç farklı proje var ve sanat, animasyon, ses, prodüksiyon, VFX, kalite kontrolü ve kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere farklı disiplindeki iş ilanları bu projelerin neler olabileceğini tahmin etmeyi kolaylaştırmıyor.

Tüm bunlara rağmen elimizde Naughty Dog’un üzerinde çalıştığı projelerle ilgili bazı bilgiler de mevcut. Stüdyonun şu sıralarda üzerinde çalıştığı projelerinden biri, The Last of Us evreninde geçen bağımsız bir çok oyunculu oyun. Hatta Naughty Dog, Eylül 2021 itibariyla bu oyun projesinin hala geliştirilme aşamasında olduğunu onaylamıştı.

Zaten Neil Druckmann bir ay önce Naughty Dog’un birden fazla oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ancak şu anda bu oyun projelerinden herhangi birinin stüdyonun Uncharted veya The Last of Us gibi var olan serilerine ait yeni bir oyun mu, yoksa tamamen yeni bir markaya ait bir oyun mu olacağına dair elimizde herhangi bir bilgi yok.