Anasayfa Haber Realme GT Neo 3 Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

Realme GT Neo 3 Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

Realme GT Neo 3

Realme, geçen yıl Çin ve Hindistan’da Snapdragon 870 SoC ve üçlü kamera kurulumu ile gelen GT Neo 2 cihazını piyasaya sürmüştü. Şirket, aynı serinin yeni model telefonu olan Realme GT Neo 3 ile dikkatleri üzerine toplamak istiyor. Resmi lansman tarihi henüz duyurulmayan GT Neo 3’ün tanıtımının Mart veya Nisan ayında gerçekleşebileceği tahmin ediliyor. Diğer taraftan çıkış zamanı belli olmayan bu telefonun tasarımı ve bazı önemli detayları Çin merkezli sosyal medya sitesi Weibo’da ortaya çıktı.

Realme GT Neo 3, bahsettiğimiz Weibo gönderisiyle sızdırıldığı anlaşılan tasarım doğruysa oyun odaklı bir akıllı telefon olacağa benziyor. Bunu özellikle cihazın sağ tarafına konumlandırılan tetik tuşlarından anlıyoruz. Realme’nin, bu düğmeleri PUBG Mobile, Call Of Duty Mobile ve Fire Fire gibi oyunlarda daha rahat bir oynayış sunmak için eklediği yadsınamaz bir gerçek. Bununla birlikte telefonun arka kısmında hakim olan sarı ve gümüş renk tonları oyunculuğa özgü ince bir tasarım çizgisiyle buluştuğu da gözden kaçmıyor.

Teknik özelliklere değinmek gerekirse Realme GT Neo 3, gücünü MediaTek Dimensity 9000 çipten alacak. Ayrıca telefonun 5000 mAh pile ve 100W hızlı şarjı desteğine sahip olacağı da sızdırılan bilgiler arasında. Görselde fark edebileceğiniz üzere arka tarafta tara üçlü kamera kurulumu önceki GT Neo serisinde olduğu gibi korunmaya devam edilmiş. Kamera kısmında iki büyük ve bir küçük modül bulunmasıyla birlikte LED flaş da bunların yanında yer alıyor. Sensörlerin detayları hakkında herhangi bir bilgi yok ancak Realme’nin 64MP veya 50MP ana kamera sensörü kullandığı tahminler arasında.

Şu anda ekran boyutuyla ilgili bir detay da mevcut değil. GT Neo 2’nin 6.62 inçlik bir ekranla geldiğini göz önüne alırsak GT Neo 3’ün de benzer boyutlara gelmesini bekleyebiliriz. Ön panel hakkında bilinen tek bilginin 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük olduğunu da belirtelim. Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.