Anasayfa Haber Elgato Key Light Mini Tanıtıldı

Elgato Key Light Mini Tanıtıldı

İçerik üreticileri için donanım ve yazılımlar üreten Elgato, Key Light‘ın teknolojilerini barındıran taşınabilir Key Light Mini LED panelini duyurdu. Şarj edilebilir pille gelen Key Light Mini, OSRAM üretimi LED’ler kullanıyor.

Elgato, tek bir şarjla %100 parlaklıkta 2 saat ve %50 parlaklıkta 4 saate kadar çalışma imkanının olduğundan bahsetmiş. Ayrıca ürünün hızlı şarj teknolojisine sahip olduğunu, kısa süre içerisinde tam şarja ulaştığını belirtelim.

Elgato Key Light Mini taşınabilir led aydınlatma

Key Light Mini, taşınabilir olması için pille geliyor ancak bu sadece pille çalıştığını anlamına gelmiyor. Ürünü prize taktığınızda şarj olmayı kesen bir mod bulunuyor ve bu sayede ürünü prize takılı bir şekilde batarya ömründen yemeyerek kullanabiliyorsunuz.

Ürünün teknik detaylarına geldiğimizde, parlaklık düzeyinin 800 lümene kadar çıkabildiğini ve 2.900-7.000K renk sıcaklığı aralığı olduğunu görüyoruz. Bu sayede ürün hem dış hem de iç mekanlarda ayarlanarak kullanılabiliyor. Söz konusu ayarlar cihaz üstünden yapılabildiği gibi, akıllı telefon, Mac veya PC’den de kontrol edilmesi mümkün. Ayrıca ürünün Stream Deck modelleriyle de eşleştirilip kontrol edilebileceğini belirtelim.

Elgato Key Light Mini, taşınabilir olmasının yanında kompakt olmasıyla da öne çıkıyor. Kullanıcılar ürünü tripoda veya kameraya yerleştirerek Instagram içerikleri, TikTok çekimleri ve vlog çekimleri yapabiliyor. Buna ek olarak Elgato Multi Mount sistemiyle de uyumlu.

Son olarak Key Light Mini’nin Avrupa’da 99.99 Euro, ABD’de ise 99.99 Dolar’dan satışa çıktığını belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version