Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Assassin’s Creed Valhalla, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Assassin's Creed Valhalla PC sistem gereksinimleri

Assassin’s Creed oyuncuları, 24 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında Ubisoft’un Assassin’s Creed Valhalla oyununu ücretsiz olarak oynayabilecekler. Oyun, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series S/X ve Ubisoft Connect aracılığı ile PC’de mevcut. Haber, henüz oyunu denemeyen ancak açık dünya aksiyon RPG oyunundan keyif alıp almayacaklarını merak eden oyuncular için heyecan verici görünüyor.

Assassin’s Creed Valhalla, her türlü yeni etkinlik, özellik ve genişleme ile güncellenmeye de devam ediyor. Serinin bir sonraki oyununun ise 10 Mart 2022 tarihinde çıkması beklenmekte. Assassin’s Creed Valhalla’nın bir sonraki büyük genişlemesi, oyuncuları Norse’un yerine koyacak olan Dawn of Ragnarok hikayesini temele alacak.

Assassin's Creed Valhalla

Belirtilen tarihlerde ücretsiz olacak olan oyun, 22 Şubat’ta ayrıntıları henüz onaylanmayan yeni bir güncelleme olan Title Update 1.5.0’ı da almış olacak. Güncelleme ile festivallerin veya yeni teçhizat ve silahlar gibi bazı yeni içeriklerin eklenmesi muhtemel. Güncelleme için yama notları da güncelleme yayınlanmadan kısa bir süre önce kullanıcılara sunulacak.

Son olarak, kısa süre önce Ubisoft’un yeni bir Assassin’s Creed oyunu üzerinde çalıştığının, ancak bu oyunun çok daha küçük bir ölçek ve kapsamı olduğunun ortaya çıktığını belirtelim. Oyun muhtemelen serinin gizli aksiyon türündeki kökenlerine daha yakın olacak ve AC Valhalla’dan Basim’e odaklanacak.