Anasayfa Haber realme Book Prime ve Buds Air 3, MWC 2022’de Piyasaya Sürüldü

realme Book Prime ve Buds Air 3, MWC 2022’de Piyasaya Sürüldü

realme Book Prime

realme Book Prime ve realme Buds Air 3, Mobile World Congress (MWC) 2022 etkinliği kapsamında kullanıcılar ile buluştu.

Yeni dizüstü bilgisayar ve gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklıklar, realme GT 2 serisi akıllı telefonların yanında görücüye çıktı. realme Book Prime’ın fiyatı, Avrupa’da 8GB+512GB depolama seçeneği için 999€ olarak belirlenmiş. Cihazın 16GB+512GB’lık varyantı ise 1.099€ olacak şekilde fiyatlandırılmış. Dizüstü bilgisayar, Gerçek Mavi, Gerçek Gri ve Gerçek Yeşil renk seçenekleri ile birlikte geliyor. yeni realme Buds Air 3 ise 59,99€ karşılığında satın alınabilecek. Kulaklıklar, Galaxy White ve Starry Blue renk seçenekleri ile sunuluyor.

yeni realme Book Prime, Windows 11 çalıştırıyor ve metal bir çerçeveye sahip. Dizüstü bilgisayar ayrıca, 2K ekran barındırıyor. Bilgisayarda, Intel Irıs X ekran kartı ve 16GB’a kadar RAM ve 512GB SSD depolama ile birleştirilmiş 11.Nesil Intel Core i5-11320H işlemci yer almakta. Yeni dizüstü bilgisayar, ısı yayma hızını artırmak için VC sıvı soğutma sistemini de taşıyor. Şirket, çift fanlı VC sıvı soğutma sisteminin önceki modele göre %32 daha etkili olduğunu iddia ediyor.

realme Book Prime

Dizüstü bilgisayar, DTS ses teknolojisi ile desteklenen stereo hoparlörlere sahip. Ayrıca bilgisayarda, dokunmatik yüzeyli arkadan aydınlatmalı bir klavye de yer alıyor. realme Book Prime’daki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6 ve Thunderbolt 4 bağlantı noktası bulunuyor. Bunun yanı sıra, OPPO ve realme akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarını bilgisayarlarına kablosuz olarak bağlamalarına olanak tanıyan realme PC Connect özelliği de cihazda bulunuyor.

Bunun yanı sıra şirketin MWC 2022‘de tanıttığı yeni realme Buds Air 3 TWS kulaklık, tasarım ve özellikler açısından iyileştirmeler sunuyor. Şirketin ses serisindeki en yeni ürün, harici gürültüyü 42dB’ye kadar azaltan TUV Rheinland sertifikalı bir ANC sunuyor. Kulaklıklarda iki adet mikrofon bulunuyor ve maksimum bas sağlamak için 10mm dinamik bas güçlendirme sürücüleri yer alıyor.

realme Buds Air 3

Kulaklık, aynı anda iki cihazla eşleştirmeyi de desteklemekte. Cihaz ayrıca, kullanıcıların müzik dinlerken çevrelerinden haberdar olmalarına yardımcı olmak için bir şeffaflık moduna da ship. Mobil oyunlar için ise 88ms’lik yanıt gecikmesine sahip süper düşük gecikme modu da kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor. Şirket, aramalar sırasında net ses sağlamak için yeni kulaklıklarda rüzgar önleyici bir teknolojiyi de kullanmış. realme Buds Air 3 ayrıca, ter ve suya dayanıklılık açısından da IPX5 derecesine sahip.