Anasayfa Haber Disney+, Reklam İçeren Daha Ucuz Bir Abonelik Planı Sunabilir

Disney+, Reklam İçeren Daha Ucuz Bir Abonelik Planı Sunabilir

Disney+

Disney, şu sıralarda video yayın platformu Disney+’ın daha da ucuz bir versiyonunu kullanıma sunup sunmamayı değerlendiriyor. The Information’ın belirttiğine göre yöneticiler, kullanıcı tabanını büyütmenin yeni yollarını arıyor. Bu yollardan birinin, aylık 8 dolardan daha ucuz olacak reklam destekli bir sürümün olabileceği söyleniyor ve bazı haberlere göre, bu sürüm aylık 5 dolara kullanıma sunulabilir.

GSM Arena tarafından aktarılan habere göre, yeni abonelik planı, büyük bir ihtimalle ilk olarak rekabetin zaten şiddetli olduğu Amerika Birleşik Devletleri pazarında kullanıma sunulacaktır. Paramount, Discovery, Warner Media ve NBC halihazırda reklam destekli abonelik planlarına sahipler. İlk ikisinin en ucuz abonelik planının fiyatı ise 5 dolar. Bu yüzden Disney’in rekabet edebilmek adına yeni abonelik planını bu fiyattan kullanıma sunması şaşırtıcı olmaz.

Eğer bu iddialar gerçeğe dönüşecek olursa, Apple ve Netflix, reklam içeren daha ucuz bir abonelik planı sunmayan son büyük şirketler olacaklar. Bununla birlikte The Information, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcıların her geçen gün daha fazla reklam destekli yayın modelini temel alan hizmetlere yöneldiklerini ortaya koydu.