Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold 4 Konsept Render Görselleri Paylaşıldı

Samsung Galaxy Z Fold 4 Konsept Render Görselleri Paylaşıldı

Samsung Galaxy Z Fold 4 Render
Samsung Galaxy Z Fold 4 Render

Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy Z Fold 4 modeli için konsept render görseller paylaşıldığını sizlere aktarmıştık. Şimdiyse yeni görseller gün yüzüne çıktı.

Samsung, Galaxy S22 serisini dünya çapında piyasaya sürdüğünden beridir söylentilerin odak noktası şirketin yaklaşmakta olan cihazlarına kaydı. Birkaç gün önce Galaxy Z Fold 4‘ün olası ilk görüntüsü ortaya çıktı. Bugün ise katlanabilir telefonun birkaç konsept görseli daha yayınlandı.

Waqar Khan tarafından Galaxy Z Fold 4′ün ne olabileceğine dair daha yüksek çözünürlüklü konsept görseller yayınladı. Bu, Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonunun son tasarımıysa, şirket benzer bir arka kamera tasarımı kullanmış görünüyor (yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy S22 Ultra’ya). Kamera adası yok ve tüm kamera sensörleri gövdeden ayrı ayrı çıkıyor.

Cihaz yine de Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Fold 3’e benzer şekilde dar bir kapak ekranına sahip görünüyor. Samsung, ekran içi sensör yerine yana monte kapasitif parmak izi okuyucu kullanmaya devam edebilir. Öte yandan yeni nesil Galaxy Z Fold telefon, üçlü kamera kurulumunu benimseyecek gibi görünüyor. Ancak Samsung’un bu sefer daha iyi sensörlere yükseltip yükseltmeyeceği belli değil.

En önemli gelişme, cihaza S Pen yuvasının dahil edilmesi olabilir. Galaxy Z Fold 3, Samsung’un S Pen uyumluluğuna sahip ilk katlanabilir telefonu olsa da, dahili S Pen içermiyordu.

Galaxy Z Fold 4 konsepti hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.