Anasayfa Haber Redmi Book Pro 2022, 17 Mart’ta Piyasaya Sürülecek

Redmi Book Pro 2022, 17 Mart’ta Piyasaya Sürülecek

RedmiBook serisi fiyatı ve özellikleri

Redmi Book Pro 2022 modelinin, 12.nesil Intel Core i7 işlemciye sahip olacağı ve iki farklı ekran boyutu seçeneği ile satılacağı söyleniyor.

Xiaomi’nin 2022 için Redmi Book Pro dizüstü bilgisayar serisini yenilemeye hazır olduğu bildiriliyor. Raporlara göre şirket, Çin sosyal medya kanalı Weibo’da yeni Redmi markalı dizüstü bilgisayarın bu hafta piyasaya sürüleceğini doğruladı. Redmi Book serisi dizüstü bilgisayarlar, ilk kez 2020 yılında piyasaya sürülmüştü. Bu sene de serinin devamı yakın zamanda kullanıcılar ile buluşacak gibi görünüyor.

Redmi Book Pro 2022

Şirketin yayınladığı tanıtım görüntüsüne göre, cihaz ince ve hafif sektörü üstelenecek gibi gözüküyor. Yakın tarihli bir Geekbench 5 raporu, dizüstü bilgisayar SKU’larından birinin 12.nesil Intel Core i7-12650H CPU tarafından desteklenebileceğini öne sürmüştü. Redmi Book Pro 2022 serisinin daha yüksek performans varyantlarına sahip olabileceği de öne sürülmekte. Zira, dizüstü bilgisayar platformdaki önceki Redmi Book dizüstü bilgisayarlara göre önemli ölçüde daha yüksek puan almış durumda. Bu yükselişteki temel etkinin, Intel 12.nesil sürecinin verimlilik avantajlarına bağlı olduğu söylenebilir.

Bunun yanı sıra, geçmişte Redmi Book serisine ait dizüstü bilgisayarların iki farklı çeşidinin Bluetooth SIG web sitesinde ortaya çıktığını görmüştük. Web sitesinde yer alan listeleme, serinin 14 inç ekranlı en az üç varyanta ve 15 inç ekranlı dört varyanta sahip olacağını ortaya koyuyordu. Bu durum, dizüstü bilgisayar serisinin çok çeşitli kurulum seçenekleri ile kullanıcılara sunulacağını da gösteriyor.