Anasayfa Haber Apple, Yenilenmiş iPhone 12 ve 12 Pro Satmaya Başladı

Apple, Yenilenmiş iPhone 12 ve 12 Pro Satmaya Başladı

Yenilenmiş iPhone 12

GSM Arena tarafından aktarılan yeni bir habere göre, Apple’ın resmi “onaylı yenilenmiş ürünler” mağazası, şirketin önceki nesil cihazlarıyla ilgilenen kullanıcılar için yenilenmiş iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerini kataloguna ekledi.

Özetlemek gerekirse Apple’ın “Onaylı Yenilenmiş” (Certified Refurbished) mağazasında satılan uygun fiyatlı yenilenmiş cihazlar yeni bir batarya, yeni bir dış gövde, gerektiği takdirde orijinal Apple parça değişimleri ve bir yıllık garanti ile birlikte müşterilere sunuluyor. Ayrıca ücretsiz teslimat avantajıyla satılan bu cihazlarda en son işletim sistemi de önceden yüklenmiş oluyor. Bu cihazların tek dezavantajları ise orijinal kutularının olmaması.

Kullanıcılar; 64 GB depolama alanına sahip iPhone 12’de 110 dolar, 128 GB depolama alanına sahip olan iPhone 12’de 120 dolar, 128 GB depolama alanına sahip iPhone 12 Pro’da 140 dolar ve 256 GB depolama alanına sahip iPhone 12 Pro’da ise 150 dolar tasarruf sağlayabiliyorlar. Bununla birlikte uygun fiyattan satışa sunulan ve yenilenmiş iPhone 12 ve 12 Pro akıllı telefonlardan sınırlı sayıda bulunduğunu belirtelim.