Anasayfa Haber OnePlus Nord 2T Kamera Özellikleri Açıklandı

OnePlus Nord 2T Kamera Özellikleri Açıklandı

OnePlus Nord 2T kamera
OnePlus Nord 2T kamera

91mobiles yaklaşmakta olan OnePlus Nord 2T modelinin ilk görüntüsünü ortaya çıkardı. Akıllı telefonun kumtaşı kaplamalı siyah renkli bir arka tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı ve kamera özellikleri de Yogesh Brar aracılığıyla sızdırıldı.

91mobiles tarafından paylaşılan yeni görselde de görüldüğü gibi kamera modülünde iki adet kamera halkası bulunuyor. Üstteki kamera halkası f/1.9 diyafram açıklığına sahip OIS özellikli 50 MP Sony IMX766 birincil kameraya ev sahipliği yapacak.

İkinci kamera halkasında f/2.25 diyafram açıklığına sahip 8 MP Sony IMX355 ultra geniş lens ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 MP GalaxyCore monokrom sensör bulunuyor. Ön kameraya baktığımızdaysa 32 MP Sony IMX709 sensörünün yer aldığını görüyoruz.

OnePlus Nord 2T özellikleri

OnePlus Nord 2T, Full HD+ çözünürlüğü ve 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.43 inçlik AMOLED ekrana sahip olacak.

Dimensity 1300 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama alanı bulunduracak. 80W SuperVOOC hızlı şarjı destekleyen cihaz ayrıca 4.500mAh pil barındıracak.

Son olarak Nord 2T’nin ekran içi parmak izi tarayıcı ile donatılacağını, Nisan ve Mayıs ayları arasında satışa sunulacağını belirtelim.