Anasayfa Haber OnePlus Nord 3 Özellikleri Ortaya Çıktı

OnePlus Nord 3 Özellikleri Ortaya Çıktı

OnePlus Nord 3 muhtemel özellikleri Nord 2 5G alt model görseli
OnePlus Nord 3 muhtemel özellikleri Nord 2 5G alt model görseli

OnePlus Nord 3 modelinin Dimensity 8100 yonga seti ve 150W hızlı şarj desteği ile geleceğine ilişkin bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdiyse Digital Chat Station yakın zamanda resmiyet kazanması beklenen OnePlus Nord 3 modelinin geriye kalan özellikleri olduğu ifade edilen bilgileri paylaştı. Fakat şirket özellikleri doğrulayana kadar muhtemel kalacaklar.

OnePlus Nord 3 özellikleri

Dimensity 8100 destekli OnePlus (Nord 3 olduğu düşünülen) akıllı telefon 1080 x 2412 piksel Full HD+ çözünürlük sunacak 6.7 inçlik AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran ayrıca 120Hz tazeleme hızına da ev sahipliği yapacak. Bunun haricinde piyasada bulunan çoğu OnePlus telefonunda ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir delik bulunur. Ancak yakında çıkacak olan Dimensity 8100 yongalı telefonda delik üst orta konuma yerleştirilmiş olacak.

Nord 3, 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama ile donatılacak ve 4.500 mAh pilden beslenecek. Cihazın öne çıkan özelliklerinden biri de 150W hızlı şarj desteği sunması olacak.

Kamera tarafına geçtiğimizdeyse OnePlus Nord 3 modeli 50 MP Sony IMX766 f/1.8 ana kameranın yanı sıra 8 MP + 2 MP şeklinde toplamda üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Ön tarafta ise 16 MP tekli kamera konuşlandırılmış durumda.

Sızıntı ayrıca cihazın bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve bir X ekseni lineer motor ile donatılacağını belirtiyor. Cihazın Android 12 ile gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Realme GT Neo 3 resmi render
Realme GT Neo 3 resmi render

OnePlus Nord 3’ün teknik özellikleri, 22 Mart’ta Çin’de piyasaya sürülecek olan Realme GT Neo3′ün yeniden markalaştırılmış bir versiyonu olacağını ortaya koydu. Nord 3 modelinin Mayıs sonu veya Haziran başında piyasaya sürüleceğini söyleyelim.