Anasayfa Haber Xiaomi 12 Lite, IMEI Veritabanında Görüldü

Xiaomi 12 Lite, IMEI Veritabanında Görüldü

Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite modeli IMEI veritabanında ortaya çıktı. 15 Mart’ta resmiyet kazanan Xiaomi 12 serisinin bir ferdi olması beklenen Lite modelinin ilk temeli atılmış oldu. Xiaomi 12 Lite modeli serinin en uygun fiyatlı telefonu olarak lanse ediliyor. Öte yandan cihaz IMEI veritabanında 2203129G model numarasını taşıyor. Bir başka söylenti model adının taoyao veya L9 olarak isimlendirileceği yönünde.

Xiaomi 12 Lite IMEI
Xiaomi 12 Lite IMEI

Cihaz hakkında şu ana dek bilinen özellikleri tekrar hatırlayacak olursak; 6.55 inçlik 120Hz OLED ekrana sahip olan 12 Lite, Goodix tarafından üretilen bir parmak izi okuyucuya sahip olacak. Kamera tarafında 64 MP ana kameraya, ultra geniş açılı kamera ve makro çekim yapan üçüncül bir kameraya ev sahipliği yapan cihazın optik görüntü sabitleyici özelliğinin olmadığının altını çizelim.

Yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 778G+ yonga setinden güç verilen Lite modelinin kutu içeriğinden Android 12 ile çıkması bekleniyor.  Cihazın yalnızca Çin Halk Cumhuriyeti’nde değil global pazarda da boy göstereceğini doğrulandı ancak cihaz hakkında fiyat ve lansman bilgisi henüz mevcut değil. Bununla birlikte yakın bir tarihte detayların gelmesi bekleniyor.