Anasayfa Haber Realme GT Neo3’ün 150W UltraDart Hızlı Şarj Desteği Onaylandı

Realme GT Neo3’ün 150W UltraDart Hızlı Şarj Desteği Onaylandı

150W UltraDart Hızlı Şarj

BBK Electronics üretimi telefonlar, birkaç yıldır hızlı şarj teknolojisi alanında öncülük yapıyor ve BBK Electronics çatısı altındaki şirketler de bu alandaki liderliklerini sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda Realme GT Neo3’ün 150W UltraDart hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği onaylandı ve şirket bunun için yeni tanıtım afişleri yayınladı.

Bu iki tanıtım afişinden biri, Realme GT Neo3’ün 150W UltraDart hızlı şarj teknolojisi için kullanılan olağan pil tasarımı olan yarıya bölünmüş bataryasını gösteriyor. 4.500 mAh kapasiteli bu batarya, sadece 5 dakikada sıfırdan %50 doluluk oranına ulaşıyor. Buradan hareketle akıllı telefonun tam olarak şarj olma süresinin ise büyük bir ihtimalle 20 dakikanın altında olduğunu söyleyebiliriz.

150W UltraDart Hızlı Şarj

GSM Arena’nın paylaştığı habere göre Realme, şarj cihazının güvenliğini sağlamak için şarj eğrisinden sorumlu bağımsız bir çip sayesinde 41 TÜV Rheinland güvenlik testinden geçtiğini söylüyor. Bununla birlikte akıllı telefonda ısı dağılımını en üst düzeye çıkarması gereken ek bir soğutma pedi çözümü de bulunuyor.

Yakın bir zamanda, bir OnePlus cihazı 160 watt gücünde hızlı şarj desteği ile 3C sertifikası almıştı ve Oppo, 150 watt gücünde hızlı şarj desteği barındıran SuperVOOC şarj cihazını tanıtmıştı. Bu iki markanın da BBK Electronics çatısı altında bulunduğunu göz önünde bulunduracak olursak, bu akıllı telefonların hepsinin temelde aynı hızlı şarj teknolojisini kullandığını varsayabiliriz.