Anasayfa Haber Pixelmator Pro 2.4 Çıktı

Pixelmator Pro 2.4 Çıktı

Pixelmator Pro 2.4

Pixelmator ekibi tarafından renk ayarlamaları ve efekt katmanları, tamamen yeniden tasarlanmış Katmanlar kenar çubuğu, 200’ün üzerinde yeni vektör şekli, M1 Ultra desteği ve daha fazlasını sunan Pixelmator Pro 2.4 yayınlandı.

Renk ayarlamaları ve efekt katmanları kullanıcıların tüm katmanlı kompozisyonların görünümünü her zamankinden daha hızlı ve kolay bir şekilde zarar vermeden değiştirmesine olanak tanıyor. Bu yeni katman türleri aynı zamanda fotoğraflarda, tasarımlarda ve illüstrasyonlarda daha kolay seçici düzenlemeler yapmayı mümkün kılıyor ve birçok yaygın iş akışını tamamen dönüştürüyor.

Katmanlar kenar çubuğu ise yepyeni bir görünüm ve bir dizi kullanılabilirlik geliştirmesiyle yeniden tasarlanmış durumda. Yenilenen kenar çubuğu ile farklı katman türlerini artık çok daha kolay tanımak mümkün. Ek olarak, katmanlar bilgilendirici altyazılara sahip.

Yeni sürüm bilim, etkinlikler ve semboller gibi kategorilerde sanatçı tarafından tasarlanmış 200’den fazla yeni vektör şekli getirecek. Vektör şekilleri çözünürlükten bağımsız, bu nedenle herhangi bir tasarım veya çizimde rahatlıkla kullanılabilir.

Pixelmator Pro, yeni M1 Ultra çipinin tüm gücünden ve birleşik bellek mimarisinden tam olarak yararlanıyor. Makine öğrenimi modeli optimizasyonları sayesinde, otomatik arka plan kaldırma, süper çözünürlük ve fotoğraf geliştirme gibi ML destekli görevler M1 Ultra’da M1 Max’e kıyasla 1,7 kata kadar daha hızlı.

Pixelmator Pro 2.4 ayrıca, görüntüleri yakınlaştırmanın yepyeni bir yolunu ekleyen, katman maskelerinin bağlantısını kaldırma özelliğini getiren, katman eklemek için yeni klavye kısayollarını ve daha fazlasını içeren yeni bir Scrubby Zoom modunu sunacak.

2.4 güncellemesi mevcut tüm Pixelmator Pro kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlandı.