Anasayfa Haber Battlefield 2042, Sesli Sohbet Özelliğine Kavuşuyor

Battlefield 2042, Sesli Sohbet Özelliğine Kavuşuyor

Battlefield 2042 Sesli Sohbet

DICE ve Electronic Arts tarafından Battlefield 2042 için sunulan 4.0 güncellemesi ile oyun uzun zamandır beklenilen oyun içi sesli sohbet özelliğine kavuşuyor.

Bu arada sesli sohbet özelliğinin tüm takım için çalışmayacağını belirtelim. Tek kanal seçenekleri partiler ve mangalar için sunuluyor. Tabii ki takımların 64’e kadar oyuncuya sahip olabileceği göz önünde bulundurursak bu kadar çok insanın birbiriyle konuşmasıyla sesli sohbet hızla karışabilirdi.

Battlefield 2042 oyuncuları, konsollarında yerleşik grup sohbeti özelliklerini veya Discord gibi üçüncü taraf hizmetlerini kullanabilirken şimdiye kadar tanımadıkları takım arkadaşlarıyla konuşamamışlardı. Bu da oyun için büyük bir eksiklik olmuştu. Neyse ki EA ve DICE sonunda bu hatadan dönmüş durumda.

 

4.0 güncellemesi, birçoğunu daha belirgin hale getirmek için silah eklentilerini de elden geçirecek. Böylece farklı bir silaha geçmenin silahınızı nasıl etkileyeceğini anlamak daha net olacak. Bu bir dürbün için daha yavaş nişan alma hızına veya daha fazla büyütmeye sahip olacağınız anlamına gelebilir. Ek olarak oyuncular güncellenen puan tablosunu tur sonu ekranlarında görebilecekler.

Güncelleme notlarında ilerleme ince ayarları, harita değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve bazı uzmanlık yeteneklerinde yapılan değişiklikler de dahil olmak üzere birçok başka değişikliği listeleniyor.

Oyun için sonraki güncellemenin ise Mayıs ayında sunulması planlanıyor.