Anasayfa Haber Bülten Xerox, İşyeri Verimlilik Çözümlerini Piyasaya Sürdü

Xerox, İşyeri Verimlilik Çözümlerini Piyasaya Sürdü

Xerox İşyeri verimlilik çözümleri

Xerox, artış gösteren hibrit çalışan havuzu için üretkenliği artırmak üzere yeni ürün ve yazılımların piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Xerox çözümleri, her yerde müşterilere geniş bir yelpaze altında işbirliği ve verimlilik araçları sağlayarak, mevcut şirket altyapısına sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Xerox Global Teklif Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Tracey Koziol, “Xerox sürekli olarak değişen iş gücü için iş çözümleri sağlamaya odaklanıyor. İşin nerede ve ne şekilde yapıldığı verimliliği etkilememelidir”.  “İster merkez ofiste, ister evde yada hareket halinde çalışıyor olunsun, günümüzün hibrit iş gücü için üretkenliği en üst düzeye çıkarmak amacıyla donanım ve yazılım teknolojileri yelpazemizi genişletmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Ofis içinde

Xerox® VersaLink® C7100 ve Xerox® VersaLink B7100 Serileri çok fonksiyonlu yazıcılar (MFP’ler), ConnectKey® Teknoloji’si tarafından desteklenen en yeni iş yeri asistanlarıdır. Bu seriler, yüksek performanslı ekiplerin gelişen ihtiyaçlarına ayak uyduracak şekilde tasarlanmıştır ve külfetli olan görevleri kolayca otomatikleştirebilir. Bu VersaLink serileri, basılı kopyayı dijitalleştirilmiş dosyalara dönüştüren yeni tek geçişli belge tarama özelliğine sahiptir; dosya yönetimi, Xerox App Gallery’deki üretkenliği artıran en geniş uygulama portföyüne doğrudan erişim yoluyla gerçekleştirilir. McAfee® beyaz liste teknolojisi de dahil olmak üzere geniş kapsamlı güvenlik, verileri ve belgeleri güvende tutmak için tehditleri gerçek zamanlı olarak sürekli izler, tespit eder ve engeller. Xerox VersaLink C7100 ve B7100 serileri, en zorlu sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan EPEAT Gold sertifikasına sahiptir.

Evde

Xerox İşyeri verimlilik çözümleri

Xerox’un çalışan grubu/küçük ekiplerin portföyünü tamamlayan Xerox C315, Xerox B305 ve Xerox B315 MFP’ler, yalın, yoğun çalışma ekipleri, ev ofisleri ve dar alanlar için idealdir. Sessiz, kompakt, mobil kullanıma hazır ve kullanımı kolay; Bunlar İş akışı otomasyonu ve dijitalleştirme araçları koleksiyonuyla üretkenliği artıran Xerox Workflow Central® platformuna sorunsuz bir şekilde bağlanır. Wi-Fi ve Wi-Fi Direct özellikleri dahil olmak üzere, öne çıkan özellikler arasında Apple AirPrint ve Mopria Print Service ile mobil baskı ve Xerox Smart Start yazılımıyla kolay kurulum yer almaktadır. Üç adet MFP’nin tümü EPEAT sertifikasına sahiptir ve tasarım, üretim, enerji kullanımı gibi gerekli sürdürülebilirlik kriterlerini karşılar ve Xerox’un, sorunsuz toner kartuşu geri dönüşümü sunan Green World Alliance® programına kayıtlıdırlar.

Hareket halinde

Xerox Workplace Kiosk® hareket halindeyken kullanışlı bir belge işlemedir.  Oteller, kafeler ve kütüphaneler gibi yerlerde bu kiosku barındıran tüccarlar, müşterilere dokunmatik, mobil bağlantı ve tanıdık dijital ödeme yöntemleri aracılığıyla yazdırma/kopyalama/tarama/faks özellikleri sunar. Yeni hizmetler, müşterilerin taşıma sırasında üretkenliğini en üst düzeye çıkararak müşteri memnuniyeti artırırken, tüccarlar için ek gelir akışları katarak mağaza trafiğini artırmaya yardımcı olur.

Herhangi bir yerde

Konumdan bağımsız olarak, çalışanlar her yerde üretken olmaya odaklanmıştır. Yakın zamanda duyurulan bulut tabanlı içerik yönetimi platformu Xerox DocuShare® Go, ekiplerin iş açısından kritik içeriğin nasıl organize edileceğini, paylaşılacağını, ortak çalışılacağını ve yedekleneceğini otomatikleştirmesine olanak tanır.

Mevcut Durum

  • Xerox VersaLink C7100 ve B7100 Serisi tüm bölgelerde mevcuttur
  • Xerox C315, EMEA’da mevcuttur ve Nisan 2022’den itibaren Amerika’da satışa sunulacaktır.
  • Xerox B305 ve Xerox B315 tüm bölgelerde mevcuttur
  • Xerox Workplace Kiosk’un kullanılabilirliği, 2022 boyunca tüm bölgelere genişletilecektir.
  • DocuShare Go artık Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Batı Avrupa’da satışa sunulmuştur.