Anasayfa Haber GTA 6 Fragmanı Beklenenden Erken Yayınlanabilir

GTA 6 Fragmanı Beklenenden Erken Yayınlanabilir

GTA 6 fragmanı

Take-Two Interactive’in sahibi olduğu Rockstar Games, geride bıraktığımız Şubat ayında GTA 6’yı geliştirdiğini resmi olarak duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından da tüm gözler GTA 6 fragmanı ile ilgili yapılacak olan resmi duyuruya çevrilmişti. GTA VI fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ederken, oyuncular tarafından merak edilen oyunun fragmanıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık 2 milyon aboneye sahip olan ve Rockstar tarafından da takip edilen KRYPTO9095 isimli müzisyen, Twitter hesabından ”GTA 6 geliyor” şeklindeki paylaşımıyla büyük yankı uyandırdı. Henüz konuyla ilgili geliştirici ve yayıncı firma tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, müzisyen YouTube kanalının kapak görselini de GTA 6 logolu bir görselle güncelledi.

GTA 6 fragmanı

Tabii ki şimdilik müzisyenin gündem yaratmak için mi böyle bir hamleye imza attığını bilemiyoruz. Fakat El Nitro 56 isimli Youtuber, GTA 6 Leak hesaplarına vermiş olduğu demeçlerde KRYPTO9095 ile beraber GTA 6 müziklerini bestelediklerini ifade etti. Aynı zamanda söz konusu YouTuber serinin yeni oyununun tek bir şehirde geçeceğini ve iki farklı zaman dilimini ele alacağını belirtti.

GTA 6 Fragmanı için Mayıs İddiası!

Bunun yanı sıra paylaşılan bir diğer raporda da Take-Two Interactive’in 16 Mayıs 2022 tarihinde GTA Online ve Red Dead Redemption Online ile ilgili bir takım duyurular planladığı iddia edildi. Bu duyuruların içeri henüz bilinmezken yeni GTA oyununun ilk fragmanının ya da duyurusunun yine 16 Mayıs tarihinde yapılabileceği söylendi.