Anasayfa Haber Rockstar Games Açıkladı, GTA 6 Geliyor!

Rockstar Games Açıkladı, GTA 6 Geliyor!

gta 6

Take-Two Interactive’in sahibi olduğu Rockstar Games, GTA ile ilgili topluluk güncellemelerini duyurduğu bülteninde GTA 6’nın geliştirildiğini açıkladı.

GTA VI için uzun bir süredir resmi bir açıklama bekliyorduk ve bu nihayet gerçekleşti. Rockstar Games, yeni GTA oyunu ile ilgili geliştirme sürecinde olduğunu belirterek GTA VI’nın geleceğini onaylamış oldu.

Uzun bir süredir GTA 6 ile ilgili birçok haber yayınladık. Oyunun daha önce 2025’te çıkış yapacağıyla ilgili söylentiler olsa da, geçtiğimiz günlerdeki bir sızıntı da 2023’e atıfta bulunmuştu. Çıkış tarihinin dışında oyunda kripto para birimlerinin yer alacağı, gelişmiş NPC sisteminin bulunacağı ve oyunun Vice City’de geçeceği de sızıntılar arasındaydı. Henüz herhangi biri onaylanmış olmasa da, oyunun geliştirme sürecinde olması sevindirici bir haber.

gta vi çıkış tarihi

GTA 6 ne zaman çıkıyor?

Rockstar Games’in GTA VI ile yapığı açıklamanın tamamı şu şekilde;

“GTA V, benzeri görülmemiş uzun ömürlü bir oyun oldu. Çoğunuzun bize GTA serisine yeni bir giriş hakkında sorular sorduğunu biliyoruz. Başladığımız her yeni projedeki hedefimiz, daha önce yaptığımız işlerin önüne geçmektir. Ve evet, bir sonraki Grand Theft Auto serisini aktif olarak geliştirmeye devam ediyor ve bunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bazı şeyler hazır olur olmaz daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu yüzden resmi ayrıntılar için Rockstar Newswire’ı takip etmeye devam edin.

Tük ekibimiz adına, desteğinizi için hepinize teşekkür ediyor ve geleceğe sizinle birlikte adım atmak için sabırsızlanıyoruz!

– Rockstar Games”

Şirketin açıklamalarına göre, yakın zamanda daha fazla duyurunun ve bilginin paylaşılacağını söyleyebiliriz. Açıklamada açık bir şekilde belirtilmese de gelecek yeni oyunun GTA VI olacağı aşikar. Umarız GTA V’te olduğu gibi platformlar arasında çıkış gecikmeleri olmaz ve sorunsuz bir deneyim yaşarız.