Anasayfa Haber Godzilla ve Kong, Call of Duty: Warzone’a Geldi

Godzilla ve Kong, Call of Duty: Warzone’a Geldi

Call of Duty: Warzone’u dev canavarlar bastı. Godzilla ve Kong, 11 Mayıs itibarıyla Call of Duty: Warzone oyununda başlayan sınırlı süreli modda boy gösterecek. Monarch Operasyonu adı verilen yeni modda, oyuncular Godzilla ve Kong adayı dolaşırken ayakta kalan son takım olmak için yarışacaklar.

Blog yazısına göre, canavarlar maç sırasında belirli noktalarda genellikle çok agresif olmayacaklar ancak bir “Titan Çılgınlığı”nda öfkelenip pervasızca saldıracaklar.

Oyunda Titan Çılgınlığı uyarısı aldıktan sonra operatörün iki seçeneği bulunuyor: Bu tehlikeli yaratıklardan taktiksel olarak geri çekilmek veya doğrudan hasar vererek onları bastırmaya çalışmak. Bir Titan Çılgınlığı sırasında canavarlardan birine yeterince hasar verirseniz veya bir maç sırasında yeterince Monarch İstihbaratı kazanırsanız, Godzilla veya Kong’dan güç kullanmanıza izin veren bir Killstreak yeteneği elde edeceksiniz.

Monarch Operasyonu modu 11 Mayıs’tan 25 Mayıs’a kadar oynanabilecek. Etkinliğin yanı sıra Activision, görünümler de dahil olmak üzere çeşitli Godzilla ve Kong temalı oyun içi öğeyi de yayınlıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version