Anasayfa Haber Google Pixel Watch Sonbaharda Satışta

Google Pixel Watch Sonbaharda Satışta

Google Pixel Watch

Google, I/O 2022 geliştirici konferansında birçok sızıntıdan nasibini alan Pixel Watch akıllı saatinin varlığını doğruladı.

Pixel Watch’ın kubbeli, yuvarlak bir yüzü var ve çoğu Google donanımı gibi pastel tabanlı bir renk düzenine sahip. Ayrıca dokunsal kurma kolu ve özelleştirilebilir kayışlar da mevcut olacak. Akıllı saat, Samsung ile geliştirilen Wear OS 3‘ü içeriyor. Ek olarak bileğinizdeki çevrimdışı Haritalar yol tarifleri gibi zaten bildiğimiz bazı özellikler sonunda gerçek olarak geliyor. Acil durum bildirimi (SOS) ve yeni bir Google Cüzdan da Pixel Watch’ta Wear OS’ye geliyor.

Google ayrıca, sağlık ve fitness izleme özellikleri için yakın zamanda satın alınan Fitbit ile derin entegrasyon vaat ediyor. Wear OS uzun süredir kapsamlı etkinlik ve biyometrik izleme araçlarından yoksundu ve şimdi daha iyi  bir şekilde karşımıza çıkacak. Google, Fitbit ile çalıştığını ve Samsung’dan sabit kalp atış hızı izleme ve uyku izlemenin nasıl verimli bir şekilde uygulanacağını öğrendiğini zaten söylemişti. En son Wear OS ile Pixel Watch bunu sunacak gibi görünüyor.

Ayrıca, kullanıcıların aktivite grubu yapımcısının hayranlarının tanıdık bulacağı “Aktif Bölge dakikaları” toplamasını sağlayan bir Fitbit uygulamasına sahip olacak. Ayrıca, önceden belirlenmiş hedeflere karşı ilerlemenizi kaydedebileceksiniz.

Google önümüzdeki aylarda daha fazla ayrıntının açıklanacağını akıllı saatinin Pixel 7 ve 7 Pro ile sonbaharda piyasaya sürüleceğini paylaşıyor.

Bakalım Google Pixel Watch, Apple Watch karşısında nasıl bir performans sergileyecek?