Anasayfa Haber WhatsApp, Gruplardan Sessizce Çıkma Özelliğini Geliştiriyor

WhatsApp, Gruplardan Sessizce Çıkma Özelliğini Geliştiriyor

WhatsApp Gruplardan Sessizce Çıkma

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, 512 kişiye kadar büyük gruplar için destek sunmasının ardından şimdi de kullanıcıların gruplardan sessizce çıkması için bir güncelleme için çalışıyor.

WABetaInfo’nun haberine göre bir WhatsApp grubundan çıkmak istediğinizde sohbette diğer kişiler bilgilendirilmeyecek. Yani yalnızca grup yöneticileri gruptan kimin çıktığını görebilecek ancak diğerleri göremeyecek. Normalde bir gruptan çıktığınızda, WhatsApp normalde tüm katılımcıları gruptan çıktığınızı bildirmek için sohbete bir sistem mesajı ekliyor. Bu bilgi gelecekte yalnızca grup yöneticilerine gösterilecek. Grup yöneticilerinin gruplarında neler olduğu konusunda her zaman bilgilendirilmesi gerekiyor. Bundan dolayı onların bir gruptan kimin çıktığını görmeleri gerekiyor.

Yukarıda yer alan ekran görüntüsü WhatsApp Desktop beta sürümünden alınmış olsa bile, özelliğin gelecekte Android ve iOS için WhatsApp beta sürümünde yayınlanacağı kesin. Öte yandan bu özellik şu anda WhatsApp Desktop beta sürümünde geliştirme aşamasındadır ve gelecekteki bir güncellemede kullanıcılara sunulması planlanıyor.