Anasayfa Haber WWDC22 İçin Tarih ve Saat Belli Oldu

WWDC22 İçin Tarih ve Saat Belli Oldu

Apple, geride bıraktığımız günlerde WWDC 2022 etkinliği için merak edilen tarihleri resmi olarak açıklamıştı. Cupertinolu teknoloji devi, söz konusu etkinliğin 6-10 Haziran tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenleneceğini duyurmuştu.

Etkinliğin canlı yayını ise 6 Haziran’da Türkiye saati ile 20:00’da yapılacak.

WWDC yıllık geliştirici konferansı için geri sayım devam ederken, bugün gönderilen davetiyelerle birlikte çok az sayıda da olsa geliştiricinin etkinliğe katılabileceğini görüyoruz. Şirket tarafından gönderilen davetiyelere göre açılış konuşması önceki etkinliklerde olduğu gibi önceden kaydedilerek yayınlanacak. Ancak, sınırlı sayıdaki geliştirici etkinliği Apple Park’tan canlı olarak takip edebilecek.

Gönderilen davetiyelerde ise katılımcılar Apple’ın sağlık ve güvenlik protokollerini takip etmeleri konusunda uyarılıyor. Davetlilerin negatif COVID-19 test sonuçlarını sağlamaları gerektiğini ifade eden şirket, maske kullanımının da isteye bağlı olduğunu söylüyor. Davetiyede ayrıca geliştiricilerin Apple Park’ta yer alan yeni Geliştirici Merkezi’nin tesislerini gezebilecekleri de ifade ediliyor.