Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Fragmanı Yayınlandı

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Fragmanı Yayınlandı

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı nihayet yayınlandı. Task Force 141 ekibinin yeniden sahalara döndüğü fragmanda bizleri Ghost, Gaz, Soap MacTavish ve Captain Price ikonik karakterler karşılıyor.

Task Force 141’in Kolombiyalı uyuşturucu kartellerine karşı vereceği mücadeleyi ele alan yapımda, birinden heyecanlı sahneler de oyuncuları bekliyor. Oyun hakkında bazı detayları da serinin hayranlarıyla paylaşan Infinity Ward, 2022 model Modern Warfare 2 ile beraber yepyeni bir oyun motoruna da geçiş yaptıklarını müjdeliyor.

Yeni oyun motoruyla çok daha gerçekçi bir oyun deneyimini oyunculara sunacaklarını ifade eden geliştirici firma, şu zamana kadarki en detaylı Call of Duty oyununu geliştirdiklerini de belirtiyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı ile baş başa bırakalım.

Call of Duty, 5 Yıl Aradan Sonra Steam’e Geri Dönüyor

Geçtiğimiz günlerde yeni Call of Duty oyunu yanlışlıkla Steam’de listelenmişti. Bu gelişmeyle birlikte 5 yıl sonra ilk defa bir Call of Duty oyununun Steam’de yayınlanacağı iddia edilmişti. Tüm bu iddialar gündemi meşgul ederken, bugün yayınlanan fragmanla birlikte oyunun Steam‘e geleceği resmiyet kazandı.

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Fiyatı Ne Kadar?

28 Ekim 2022 tarihinde çıkış yapacağı duyurulan oyunun fiyatı da belli oldu. Yeni Modern Warfare 2’nin fiyatları da şu şekilde sıralanıyor:

PC (Steam / Battle.net)

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 779 TL

PlayStation

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 869 TL

Xbox

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 869 TL