Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Steam’de Yayınlanabilir

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Steam’de Yayınlanabilir

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Steam

2017 yılından bu yana Call of Duty oyunları PC’de sadece Battle.Net platformu üzerinden piyasaya sürülüyor. Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 oyununun da PC’de Battle.Net üzerinden yayınlanacağına kesin gözüyle bakılırken, bugün önemli bir iddia ortaya atıldı. Yayınlanan habere göre yeni Call of Duty Modern Warfare 2’nin Steam üzerinden de yayınlanacağı ileri sürüldü.

Bu iddianın kaynağıysa Reddit. Kalinin adlı bir Reddit üyesi tarafından yapılan paylaşıma göre yeni Modern Warfare 2’nin tanıtım görseli halihazırda Steam’de satışta olan bazı Call of Duty oyunlarının DLC sayfalarının en alt kısmında görüntülendi. Ancak, efsanevi Ghost Riley karakterinin de yer aldığı bu tanıtım görseli Activision tarafından hızlıca tespit edilerek kaldırıldı.

Şimdilik, oyunun Steam’de de yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Activision’ın oyunla ilgili detayları ilerleyen günlerde açıklayacağı belirtildi.

Steam’de Listelenen Modern Warfare 2 Tanıtım Görseli:

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 tanıtım görseli

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2 Ne Zaman Çıkacak?

Captain Price, Soap, Gaz ve Ghost gibi efsanevi karakterlerin yer alacağı yeni Modern Warfere 2 oyununun çıkış tarihi geride bıraktığımız günlerde resmi olarak açıklanmıştı. Henüz herhangi bir detayı açıklanmayan oyunun 28 Ekim 2022 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacağı müjdelenmişti.