Anasayfa Haber Battlefield 2042 Artık Güncelleme Almayabilir

Battlefield 2042 Artık Güncelleme Almayabilir

Battlefield 2042

Bu zamana kadar piyasaya sürülmüş en kötü Battlefield oyunu olarak nitelendirilen Battlefield 2042, ne yazık ki bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı. Oyuncuların tek tek terk ettiği yapımın geleceği merak konusuyken, oyun basınının önemli isimlerinden biri olan Jeff Grubb çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi.

Battlefield 2042’nin geliştirici ekibinin yeni bir Battlefield oyununa odaklandığını dile getiren Grubb, bu yüzden ilerleyen süreçte BF 2042 için yeni içeriklerin ve güncellemelerin yayınlanmayacağını iddia etti.

Electronic Arts İddialara Yanıt Verdi

Grubb’un iddiaları gündeme bomba gibi düşerken EA cephesinden de kısa süre önce iddiaları yalanlayan bir açıklama geldi. Konuyla ilgili Eurogamer’a bir takım açıklamalarda bulunan EA yetkilisi, Grubb’un iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve DICE ekibinin Battlefield 2042’yi istenilen seviyeye çıkartmak için sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Battlefield 2042 güncelleme

Beklentileri Bir Türlü Karşılayamadı

Yayıncılığını EA’nin yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı BF 2042, birçok hatayla beraber 2021 Kasım ayında çıkışını gerçekleştirmişti. Çıkış yapar yapmaz birçok olumsuz inceleme ile karşı karşıya kalan oyun aldığı olumsuz yorumlar yüzünden Steam tarihinin en çok olumsuz yorum alan 9. oyunu olarak tarihe geçmişti.