Anasayfa Haber RTX 3090 Ti Satın Aldı, Kutudan Kum Çıktı

RTX 3090 Ti Satın Aldı, Kutudan Kum Çıktı

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde sorun yaşayan birçok insan var. Ancak Brezilyalı Mauricio Takeda‘nın başına gelenleri hiçbir teknoloji meraklısı yaşamak istemez.

Takeda, Amazon’dan bir GeForce RTX 3090 Ti ekran kartı satın aldı ve kutu açılışı yaptığı bir video yayınlamak istedi. Brezilyalı PC meraklısı aslında paketin ağırlığında bir anormallik hissettiğini söylüyor. Kutuyu açtığında ise kum dolu bir plastik kutuyla karşılaştı.

Mauricio, Prime Günleri sırasında Amazon’dan Palit GeForce RTX 3090 Ti GameRock sipariş etti. Brezilya pazarında şu anda RTX 30 ekran kartlarının bir hayli ucuzladığı söyleniyor. Bu kart 14.500 RBL (2.637 USD) karşılığında satıldı. Ancak kapalı kutunun altında yalnızca “kum dolu bir kutu” vardı.

Kullanıcının sorunu henüz çözülmüş değil. Ancak iletişime geçme sürecinden sonra Amazon’un konu ile ilgilendiği de belirtilmiş.

Takeda’nın deneyiminden de ders alarak, her alınan pahalı ürün için kutu açılışını kayıt altına almak faydalı diyebiliriz.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version