Anasayfa Haber Google Pixel 7 Serisi, FCC Sertifikasyon Sitesinde Görüldü

Google Pixel 7 Serisi, FCC Sertifikasyon Sitesinde Görüldü

Google Pixel 7

Google Pixel 7 serisinin, Ekim ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan lansman etkinliği ile kullanıcılar ile buluşması bekleniyor.

Google, Pixel 7 serisinin bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini doğruladı. Şirket, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro olmak üzere iki yeni birinci sınıf akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Her iki cihaz da geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve Pixel 6 serisinin halefi olarak satışa sunulacak. Pixel 7 serisinin kapsamının daha geniş olması ve bu kez çok daha fazla pazarda satışa sunulması bekleniyor. Pixel 7 serisinin fiyatlandırması ve tüm özellikleri ise bu yılın sonlarına doğru düzenlenecek olan etkinlikte açıklanacak.

Pixel 7 Serisi

Pixel 7 serisinin lansman tarihini beklerken, cihazlar FCC sertifikasyon web sitesinde görüldü. FCC web sitesinde listelenen dört Pixel cihazından muhtemelen ikisi Pixel 7 serisine ait olabilir. Listeleme, bu cihazların GE2AE, GQML3, GP4BC ve GVU6C model numaralarına sahip olduğunu ortaya koymakta. Listeler, telefonların çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth’u desteklemesi dışında pek fazla ayrıntıyı ortaya çıkarmış değil. Cihazlar N2, N5, N7, N12, N25, N30, N38, N41, N48, N66, N71 ve N77 dahil olmak üzere birden fazla 5G bandını destekliyor.

Pixel 7 serisinin 13 Ekim’den itibaren satışa sunulmasını bekliyoruz. Şirket yaklaşmakta olan Pixel 7 serisinin tasarımını da gözler önüne serdi. Pixel 7 Pro üçlü kamera kurulumuna sahip olacakken, Pixel 7 çift kamera kurulumu ile satışa sunulacak. Her iki telefon da 50MP ana kameraya sahip olabilir. Bunun yanında Pixel 7 Pro’nun 48MP telefoto kameraya sahip olması da muhtemel. Telefonların 6.4 inç 90Hz ve 6.7 inç 120Hz OLED ekrana ve merkeze hizalanmış delikli kameraya sahip olması da bekleniyor.

Son olarak Pixel 7 serisine ilişkin daha fazla detayın, önümüzdeki günlerde açıklanması beklediğimizi belirtelim.