Anasayfa Haber Denuvo, Nintendo Switch Oyunları için Emülatör Koruması Geliştirdi

Denuvo, Nintendo Switch Oyunları için Emülatör Koruması Geliştirdi

Nintendo Switch Emulator Protection

Korsanlığa karşı koruma hizmeti olan Denuvo by Irdeto şimdi de Nintendo Switch oyunlarını koruma altına alacak. Şirket, oyunlarını Nintendo Switch için sunan ve yetkisiz emülasyonları engellemek isteyen geliştiriciler için Nintendo Switch Emulator Protection teknolojisini duyurdu.

Yeni koruma hizmetlerini kullanan Nintendo Switch oyunları, bunların PC’lerde çalıştırılması girişimlerini engelleyecek. Denuvo, yalnızca oyun sahiplerinin oyunu oynayabileceğini belirtirken, oyunun sahibi olanların mevcut kopyayı diğer donanımlarda dahi kullanamayacağını hatırlatıyor.

Şirkete göre korsanlar, PC sürümlerinde sert korumalara sahipken çok platformlu oyunların Switch sürümlerini taklit ediyor. Bu sorunun ne kadar yaygın olduğu konusunda kesin bir rakam paylaşılmazken, Denuvo da emülasyon ve korsanlığa adanmış çevrimiçi forumlar bulmanın kolay olduğunu söylüyor. Şirket, diğer tüm Denuvo çözümlerinde olduğu gibi teknolojinin oyun deneyimi üzerinde hiçbir etkisi olmadan yapım araç zincirine sorunsuz bir şekilde entegre olacağını ifade ediyor.

Şirket geçtiğimiz ay korsan DLC kullanımının önüne geçecek çözüm olan Denuvo SecureDLC‘yi duyurmuştu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version