Anasayfa Haber Telegram Hesap Koruması İçin E-Posta Yöntemi Geliyor

Telegram Hesap Koruması İçin E-Posta Yöntemi Geliyor

Telegram e-posta

Telegram, kullanıcıların hesaplarını korumalarına yardımcı olacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Yaklaşan özellik, Telegram hesabınızı bir e-posta kimliğine bağlamanıza izin verecek ve bu yeni bir cihazda her oturum açtığınızda doğrulama için kullanılacak.

Telegram henüz herhangi bir ayrıntıyı resmi olarak paylaşmamış durumda ancak geliştirme aşamasındaki özelliği gösteren birkaç ekran görüntüsü, uygulama geliştiricisi ve tersine mühendis Alessandro Paluzzi tarafından paylaşıldı.

Yeni özellik kullanıcılara hesaplarını korumak için bir e-posta kimliği ekleme seçeneği sunacak. Özellik ayrıca Gmail hesabı kullananlar için Google ile Oturum Aç seçeneğini de içerecek.

Paluzzi ayrıca, özelliğin Telegram uygulamasındaki Gizlilik ve Güvenlik ayarlarında görüneceğini ve üzerine dokunulduğunda “Bu e-posta adresi her gün kullanılacak” yazan bir açılır pencere göstereceğini ortaya koyan başka bir ekran görüntüsü yayınladı.  Ek olarak, kullanıcıların Telegram profillerini farklı bir e-posta adresine bağlamasına izin verecek bir E-posta Değiştir düğmesi de mevcut.

Halihazırda Telegram’ın kullanıcıların hesaplarını korumasını sağlayan iki adımlı bir doğrulama özelliği sunduğunu da hatırlatalım.