Anasayfa Haber Apple Watch Ultra Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Apple Watch Ultra Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Apple, Gelecek Zaman etkinliğinde yepyeni bir Apple Watch modeli tanıttı. İşte Apple Watch Ultra adı verilen modelin özellikleri ve fiyatı.

Apple Watch Ultra Özellikleri

Ekstrem sporlara ve daha fazlasına odaklanan Apple Watch Ultra tamamen yeni tasarım, düz ekran ve ekstra Aksiyon fiziksel tuşu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tek şarjla 36 saat batarya ömrü sunan akıllı saat yeni yazılım özelliği ile bu süreyi 60 saate kadar çıkartabiliyor.

49 mm titanyum kasa, şimdiye kadarki en parlak Apple Watch ekranına ve daha sağlam ve yetenekli, daha büyük bir Digital Crown’a sahip. Ayrıca yeni bir Karanlık Mod ve zengin istatistik kümelerini göstermek için Wayfinder adlı özel bir saat kadranı mevcut.

Apple Watch Ultra ayrıca vücut ısısı sensörü, gelişmiş döngü takibi, hücresel modellerde uluslararası dolaşım ve araba kazası algılama gibi yeni Series 8 özellikleriyle birlikte geliyor.

Apple Watch Ultra’da dahili hücresel bağlantı özelliği yer alıyor. Gelişmiş GPS doğruluğunun ise herhangi bir spor saatinin en hassası olduğuna vurgu yapılmış. Ulaşılması zor konumlarda GPS sinyallerini almak için özel bir algoritmadan bahsediliyor.

Apple ayrıca bir Alpine Loop kayış, Ocean kayış ve Trail Loop kayış ile yürüyüşçülere, dalgıçlara ve koşuculara yönelik farklı seçenekler sunacak.

Apple Watch Ultra Fiyatı ve Çıkış Tarihi

23 Eylül tarihinde satışa sunulacak olan dayanıklı akıllı saat GPS + Hücresel seçeneğiyle 799 dolar fiyat etiketi taşıyacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version