Anasayfa Haber Disney+ Day ile Üyeliklerde İndirim Fırsatı

Disney+ Day ile Üyeliklerde İndirim Fırsatı

Disney+’a üye olmak isteyenlere veya üyeliklerini yenileyeceklere Disney+ Day kapsamında 8 Eylül’den itibaren indirim fırsatı sunuluyor. 19 Eylül’e kadar devam edecek promosyon döneminde Disney+ üyeliği 1 ay için sadece 23,99 TL olacak.

Disney+ day indirim

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, 8 Eylül itibarıyla yayına girecek olan ve heyecanla beklenen yeni yapımların yanı sıra üyeliklerde sunduğu özel teklifle de Disney+ Day’i kutluyor. 8-19 Eylül tarihleri arasında Disney+’a ilk defa üye olmak isteyenler 1 ay için sadece 23,99 TL ödeyerek Disney+’ın tadını çıkarabilecek.

Pinokyo, Mike, Arabalar Yollarda, Wedding Season, Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return, Welcome to the Club (The Simpsons’tan yeni kısa film) gibi heyecanla beklenen birçok yapım 8 Eylül’de Disney+’ta izleyiciyle buluşacak.

Disney+ Day kutlamaları, D23 Expo: The Ultimate Disney Fan Event etkinliğiyle de devam edecek. 9 Eylül – 11 Eylül tarihleri arasında Anaheim, California’da gerçekleşecek etkinliğe katılacak olan üyeler, henüz yayınlanmamış Disney+ orijinal yapımlarına göz atma fırsatı yakalarken, merakla beklenen duyurulardan ilk kez haberdar olacak ve etkinlik alanında birçok ayrıcalıktan da yararlanma fırsatı yakalayacak.