Anasayfa Haber Football Manager 2023 Duyuruldu

Football Manager 2023 Duyuruldu

Football Manager 23

Serinin bu seneki versiyonu olan Football Manager 2023, 8 Kasım tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Sports Interactive şirketinin tüm dünyada çokça tercih edilen menajerlik oyunu serisi Football Manager, bu yıl da sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun resmi web sitesinde yayınlanan tanıtım sayfasına göre, seriye eklenecek yeni oyun 8 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. FM23 halihazırda, erken erişim ile satışa da sunulmuş durumda. Oyun, geçtiğimiz yıl da yine Kasım ayı içerisinde kullanıcılar ile buluşmuştu. Şirket, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de zaman çizelgesini değiştirmeden oyunu Kasım’da oynanabilir hale getirecek.

Football Manager 23

Serinin yeni oyunu ile ilgili henüz kesinleşmiş bilgiler bulunmuyor. Şirket, her geçen yıl menajerlik oyunu için yeni özellikleri sunmaya devam ediyordu. Bu yıl piyasaya sürülecek oyun için de aynısını beklemek pek yanlış olmaz. Ortalıkta dolaşan söylentilere göre, Football Manager 2023 için planlanan en büyük yenilik, kadın futbolunun oyuna eklenmesi olacak. Kadın futbolunun son yıllarda yükselişe geçtiğini ve popüler futbol oyunlarında da kendine yer bulmaya başladığını biliyoruz. Örneğin, FIFA 23’te kadın futbol ligleri ilk kez mevcut olacak. Bu gelişmeleri de göz önüne alırsak, Football Manager oyununun da bu eğilime ayak uydurduğunu söylemek mümkün.

Serinin yeni oyunu halihazırda Steam, Epic Games ve Microsoft Store üzerinden erken erişim ile satışa sunuldu. Kullanıcılar, erken erişim ile oyunu satın alabiliyorlar. Ayrıca şirket, erken erişim ile oyunu satın almak isteyenler için oyunun satış fiyatına %20’lik bir indirim de uygulamış durumda. Oyunun normal satış fiyatı 599 TL olacak şekilde belirlenmiş. Erken erişim ile almak isteyen kullanıcılar ise indirimden yararlanarak 479 TL ödeyerek oyunu kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Football Manager 23

Football Manager 2023’ün getirdiği yeniliklerden biri de oyunun bu sene ilk kez PlayStation 5 konsolu için de mevcut olacak olması. Böylelikle PlayStation 5 kullanıcıları da menajerlik oyununu bu sene kendi platformları üzerinden oynayabilecek. FM23 ayrıca, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Xbox Game Pass kullanıcıları için çıktığı gün oynanabilir halde olacak. Bunun yanı sıra şirket, Football Manager 2023 Touch versiyonunun, Apple Arcade yardımı ile iPad cihazları için de mevcut olacağını belirtmiş. Konuyla ilgili detaylar ise Ekim ayından itibaren kullanıcılar ile paylaşılacak.

Son olarak oyunun yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebileceğinizi belirtelim. Oyunla ilgili resmi detaylar ortaya çıktıkça sitemiz üzerinden takip edebileceğinizi de ekleyelim.