Anasayfa Haber Assassin’s Creed Mirage Fragmanı Yayınlandı

Assassin’s Creed Mirage Fragmanı Yayınlandı

Assasin’s Creed Mirage Fragmanı

Ubisoft, Eylül ayı başında yeni Assassin’s Creed oyununun müjdesini vermişti. Şimdi ise merakla beklenilen Assassin’s Creed Mirage fragmanı Ubisoft Forward etkinliğinde serinin sevenleriyle buluşturuldu. Assassin’s Creed Valhalla’nın olaylarından 20 yıl önce geçen oyun, hayranları Basim Ibn Ishaq ile yeniden bir araya getirecek ve seriyi gizli köklerine geri döndürecek.

Sunumdan önce düzenlenen bir brifingde, projedeki stüdyo lideri Ubisoft Bordeaux, Basim’i seri tarihindeki en çevik suikastçı olarak nitelendirdi. Ubisoft’un bugün paylaştığı sinematik fragmanda görebileceğiniz gibi suikastçımız tespit edilmekten kaçınmasına yardımcı olacak yeni yeteneklere sahip olacak. Basim’in ayrılmaz bir parçası ise evcil kartalı Enkidu olacak. Origins’teki Senu gibi Enkidu da potansiyel tehditleri tespit etmeniz için önden keşif yapabilecek ancak Mirage’da yeni olan şey, kartalınızı bulup ortadan kaldırabilecek okçuların olması. Sis bombaları ve zehirli mayınlar gibi yeni araçlara ek olarak Basim, zamanı kısaca yavaşlatma ve birden fazla suikast planlama yeteneğine de sahip olacak.

Aksiyonun M.S. 861 dolaylarında Bağdat’a geri dönmesiyle birlikte parkur daha yeni oyunlarda olduğundan çok daha büyük bir rol oynayacak. Ubisoft Bordeaux, Basim’in hem yeni hem de geri dönen hileler içeren bir hamle seti ile yine seri tarihinin en hızlı serbest koşucularından biri olacağının altını çiziyor. Hikaye ise Assassin Brotherhood’dan önce gelen organizasyon olan The Hidden Ones’a odaklanacak.

Assassin’s Creed Mirage gelecek yıl PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Amazon Luna ve PC’de mevcut olacak. Bu arada The Last Chapter adlı ücretsiz DLC bu yıl içinde gelecek ve Valhalla’nın hikayesini tamamlayacak.