Anasayfa Haber Microsoft, Windows 11 Oturum Açma Sorunlarını Doğruladı

Microsoft, Windows 11 Oturum Açma Sorunlarını Doğruladı

Son Windows 11 toplu güncellemesini yükledikten sonra sorunlar yaşıyorsanız yalnız değilsiniz. Çeşitli güncellemelerle birlikte çoğu 22H2 sorunu düzeltildi, ancak son toplu güncellemelerde hala bazı sorunlar öne çıkıyor. Windows 11 KB5016691 ile bazı kullanıcılar oturum açma sorunları yaşarken cihazlarına erişim engelleniyor.

Microsoft, destek belgesinde yapılan güncellemeyle birlikte oturum açmak için Microsoft hesabını kullanan cihazlarda sorunlar olduğunu sessiz sedasız onayladı. Bu hata, yeni bir Microsoft hesabının eklendiği cihazları etkiliyor. Kullanıcılar kısa bir süre oturum açamıyor. Bahsi geçen durum genellikle sistemi yeniden başlattığınızda veya oturumu kapattığınızda meydana geliyor.

Sorunsuz bir şekilde oturum açabilmek için birkaç dakika beklemeniz yeterli. Makineyi boşta bıraktığınızda ve kilit ekranı göründüğünde artık her zamanki gibi oturum açabilmeniz gerekiyor.

Microsoft ayrıca Windows 11’de oturum açma sorunlarını gidermek için bir acil durum yaması sunmaya başladı. Güncellemelerin otomatik olarak tüketicilere yayılması biraz zaman alabilir, ancak güncellemeyi hızlı bir şekilde almak istiyorsanız sisteminizi ara ara yeniden başlatabilirsiniz.