Anasayfa Haber Vivo X Fold+ Çıkış Tarihi Belli Oldu

Vivo X Fold+ Çıkış Tarihi Belli Oldu

Vivo X Fold+ Çıkış Tarihi

Vivo tarafından Nisan ayında X Fold katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket, Vivo X Fold+ çıkış tarihi için beklenen açıklamayı yaptı. Buna göre 26 Eylül’de Plus modeli Çin’de yapılacak bir etkinlikle tanıtılacak.

Vivo, X Fold+ adındaki “+”nın “güçlü, daha güçlü bir şekilde gelişecek” anlamına geldiğini söylüyor. Vivo’nun Plus için dayanıklılık iyileştirmelerini mi ima ettiği yoksa bunun başka bir şeye mi atıfta bulunduğu belirsiz.

Ek olarak, X Fold Plus’ın tasarımını ortaya çıkaran bir görsel paylaşıldı. Cihaz Vivo X Fold’a benziyor ancak şimdi kırmızı renk seçeneği de sunulmuş. Normal model sadece siyah ve mavi renklerde gelmişti.

Şu an için X Fold+’ın Snapdragon 8+ Gen 1 çipset tarafından destekleneceğini, 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 4.730 mAh batarya sunacağını biliyoruz. AnTuTu ise X Fold+’ın 12 GB RAM, 512 GB depolama ve 120 Hz ekrana sahip olacağını açıklamıştı.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version