Anasayfa Haber Logitech G Cloud Gaming Handheld Duyuruldu

Logitech G Cloud Gaming Handheld Duyuruldu

Logitech G Cloud Gaming Handheld

Logitech tarafından merakla beklenilen G Cloud Gaming Handheld sonunda resmi olarak duyuruldu. Android tabanlı taşınabilir konsol 17 Ekim tarihinde 349.99 dolar fiyat etiketiyle Kuzey Amerika’da satışa sunulacak.

Logitech G Cloud Gaming Handheld Özellikleri

Google Play Store, Xbox Cloud Gaming ve NVIDIA GeForce Now servislerine erişimi olacak olan üründe Android mobil oyunlarını oynayabilecek olsanız da esas odak noktası bulut oyunları olacak. Cihazın 12 saat veya daha fazla pil ömrü sağlamak için tasarlandığının da altı çiziliyor.

Cloud Gaming Handheld, 16:9 en boy oranına ve 60 Hz yenileme hızına sahip 7 inç 1080p IPS dokunmatik ekranla geliyor. Cihazda iki adet analog parmak çubuğu, bir D-pad ve Y, B, A ve X düğmeleri bulunuyor. Önde ayrıca Logitech G, ana sayfa, menü ve bağlam menüsü düğmesine yer verilmiş. Logitech’in el cihazında ayrıca haptik, jiroskop ve yeniden eşlenebilir kontroller bulunuyor. G Cloud Gaming Handheld, Steam Deck ve Nintendo Switch’ten daha az geniş ve sadece 463 gram ağırlığında.

Logitech, el konsolunda 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 720G kullanmayı tercih etmiş. İşlemciye 4 GB LPDDR4X RAM ve 64 GB UFS depolama alanı eşlik ediyor. Tek bir USB-C 3.1 bağlantı noktası ile 6.000 mAh pil yaklaşık 2,5 saatte şarj oluyor. Logitech ayrıca genişletme için bir microSD kart sunuyor ancak 5G veya SIM kart desteği bulunmuyor. Yani tek seçeneğiniz Wi-Fi.

Bakalım cihaz diğer ülkelerde de satışa sunulacak mı?