Anasayfa Haber The Big Con, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

The Big Con, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

The Big Con ücretsiz

Geçtiğimiz hafta Ghostrunner’ı veren Epic Games Store, bu hafta 25 TL değerindeki The Big Con ile karşımıza çıkıyor. The Big Con, Ali adlı liseli bir genç rolünü üstlendiğiniz komik bir oyun. 90’ların Amerika’sında geçen nostalji dolu yolculuğunuz sırasında hırsızlık yapacak, kılık değiştirecek, cepleri karıştıracak ve insanları çeşitli şekillerde soyacaksınız.

Mighty Yell tarafından geliştirilen ve Skybound Games tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen oyunun mağaza sayfasındaki açıklaması şu şekilde: “Meraklı ve alaycı bir lise öğrencisi olan Ali olarak oyna ve ülkeyi bir uçtan öbür uca dolaşacağın bir yolculuğa çıkmak amacıyla grup kampından kaç. Ama bu eğlence amaçlı bir yolculuk değil! Ali, ailesinin video dükkanını, onu kapatmaya çalışan kötü niyetli tefecilerden kurtarmak üzere çok önemli bir görevdedir. 90’ların çılgın Amerika’sında yabancıları kazıkla, yankesicilik yap ve halkı dolandır. Ve -aslında söylemeye gerek yok ama- bunların hiçbirinden annene bahsetme. Kimin dolandırılmayı hak ettiğine ve kimin yardıma ihtiyacı olabileceğine karar ver. Dünyayı kendi istiridyen gibi düşün (hey, inciler çok değerlidir!).”

Bu arada oynaması ücretsiz çok oyunculu sosyal çıkarım oyunu Town of Salem 2’nin oyuncuları da bu hafta Epic Games Store’dan premium bir kozmetik paketi alabilecek. Epic mağazası aracılığıyla oyuna giriş yaptığınızda, geliştiriciye göre 100 dolar değerindeki Epic Dragon Shimmerscale Pack‘i alacaksınız.

The Big Con ve Town of Salem 2 kozmetik paketini 25 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları ise INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition olacak.