Anasayfa Haber PlayStation VR2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Duyuruldu

PlayStation VR2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Duyuruldu

PlayStation VR2 Fiyatı

Sony tarafından PlayStation 5 oyun konsoluna eşlik edecek olan PlayStation VR2 sanal gerçeklik gözlüğü için beklenen açıklamalar geldi. İşte PlayStation VR2 fiyatı ve çıkış tarihi hakkında tüm detaylar.

PlayStation VR2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Detaylandı

Sony açıklamasında PlayStation VR2’nin 22 Şubat 2023 tarihinde resmi olarak piyasaya çıkacağını müjdeledi. Ek olaraki, PS VR2 Sense denetleyicisi için özel olarak tasarlanan PlayStation VR2 Sense denetleyici şarj istasyonu da aynı gün piyasaya çıkacak. PlayStation VR2 için ön siparişlerin de 15 Kasım tarihinde başlayacağı belirtiliyor.

Merak edilen konulardan birisi de PlayStation VR2’nin ne kadara satılacağıydı. Sonunda bunun da cevabı geldi. Buna göre sanal gerçeklik gözlüğünün ve denetleyicilerinin yer aldığı paket 599.99 euro fiyat etiketi taşıyacak. Hatta Horizon Call of the Mountain oyununun da yer aldığı bir paket de seçenekler arasında bulunuyor ve bunun da fiyatı 649.99 euro.

Bu arada Horizon Call of the Mountain dahil olmak üzere bağımsız yazılım başlıkları da bu aydan itibaren ön siparişler için mevcut olacak. Daha fazla ayrıntının daha sonraki bir tarihte sağlanacağı ifade ediliyor. PlayStation VR2 Sense denetleyicisi şarj istasyonu içinse 49.99 euro fiyat etiketi belirlenmiş.