Anasayfa Haber Signal Hikayeler Özelliği Kullanıma Sunuldu

Signal Hikayeler Özelliği Kullanıma Sunuldu

Signal Hikayeler

Signal, arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşmak için kullanabileceğiniz Hikayeler özelliğini duyurdu. Mesajlaşma uygulaması, yeni özelliği test etmesi ortaya çıktıktan bir ay sonra yayınlamış durumda. Signal’in yeni özelliği, süre dolmadan silmediğiniz sürece uygulamada 24 saat boyunca görüntülenebilir olarak kalacak fotoğraflar yayınlamanıza olanak tanıyor. Signal, uygulamasındaki her şey gibi hikayelerin de uçtan uca şifrelendiğini ve yalnızca onları paylaşmayı seçtiğiniz kişiler tarafından görülebileceğinin altını çiziyor.

Hikayelerinizi paylaşmayı seçtiğiniz kişiler birebir görüşme yaptığınız veya mesaj isteğini kabul ettiğiniz kişilerle birlikte uygulamayı kullanan kişilerinizdeki herkes olabilir. Ayrıca iş arkadaşlarınız veya aynı ilgi alanlarına sahip kişiler için geçerli olacak özel hikayeler de oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, hikayeleri mevcut gruplara özel kılmanız mümkün. O gruptaki herkesin, bireysel sohbetlerde hiç etkileşime geçmemiş olsanız bile paylaştığınızı görebileceğini de unutmayın.

Signal Hikayeler özelliği artık Android ve iOS uygulamasında mevcut ve masaüstüne de yakında gelecek. Kişilerin hikayelerini görmek istemiyorsanız veya kendi hikayelerinizi yayınlamakla ilgilenmiyorsanız Ayarlar’a gidip “Hikayeleri kapat” seçeneğini seçerek devre dışı bırakmanız da mümkün.