Anasayfa Haber Geliştiricisi Duyurdu: Control 2 Geliştirme Aşamasında

Geliştiricisi Duyurdu: Control 2 Geliştirme Aşamasında

Control 2 Geliştirme

Geliştirici Remedy Entertainment, 2019 tarihli doğaüstü gerilim oyunu Control için devam oyununun geliştirme aşamasında olduğunu resmen onayladı. İlk Control’ü de yayınlayan 505 Games ile ortak olan projenin henüz konsept aşamasında olduğu ve PC, PS5, Xbox Series ile X|S platformlarında çıkış yapacağı da bilgiler arasında.

Şu an için tahmin edeceğiniz oyun hakkında pek fazla bilgi yok ancak aşağıda görebileceğiniz bir konsept görüntü yayınlanmış durumda.

Oyun Yönetmeni Mikael Kasurinen oyun hakkında şunları söylüyor: “Control ile bilinmeyene sıçradık. Yeni bir şey yaratmak istedik. Farklı ve beklenmedik bir şey. Başka hiçbir şeye benzemeyen bir dünya. Control’ü bizim için bu kadar başarılı kıldığınız için seyircilere teşekkür ederiz.

Control 2 ile bilinmeyene bir adım daha atacağız. Beklenmedik bir yolculuk olacak. Biraz zaman alacak ama en hafif tabirle bu şimdiye kadar üzerinde çalıştığım en heyecan verici proje. Hala erken günler, ama beklemeye değecek.”

Control dışında Remedy ayrıca Alan Wake 2 ve Epic Games’in yeni yayıncılık etiketinin bir parçası olarak gizemli bir proje üzerinde çalışıyor.