Anasayfa Makale HUAWEI Watch GT 3 SE – Öne Çıkan Özellikler

HUAWEI Watch GT 3 SE – Öne Çıkan Özellikler

HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI, Mate 50 Pro’nun ardından yeni nesil akıllı saati Watch GT 3 SE’yi tanıttı. 2 haftalık pil ömrüyle HUAWEI Watch GT 3 SE2’nin öne çıkan özelliklerine yakından bakıyoruz.

HUAWEI Watch GT 3 SE Özellikleri

Yeni Watch GT 3 SE akıllı saat, 466×466 çözünürlüğe sahip 1.43 inç bir AMOLED ekranla geliyor. Bir de söz konusu ekranı çevreleyen kasa ise 46mm çapa sahip. Ek olarak, akıllı saatler için önemli fiziksel özelliklerden biri de ağırlık. HUAWEI, polimer fiber saat kayışı takılı değilken saatin 35.6 gram ağırlığında olduğunu belirtiyor. Söz konusu kayışın Grafit Siyah ve Orman Yeşili renklerinde bulunduğunu da belirtelim.

Kontrol mekanizmalarına geldiğimizde, baz modelle benzerlikler görüyoruz. Watch GT 3 SE ve Watch GT 3, aynı düğme düzenini paylaşıyor. Özellikle Watch GT 3 SE’nin sağ tarafında hem fiziksel bir düğme hem de dijital bir kurma kolu mevcut.

HUAWEI Watch GT 3 SE

Watch GT 3 SE, diğer HUAWEI akıllı saat modellerinde olduğu gibi, egzersiz ve diğer spor dallarındaki performansınızı iyileştirmek için öneriler sunan HUAWEI TruSport desteği ile geliyor.

100’den fazla farklı spor modu bulunan akıllı saatte kan oksijeni ve kalp atış hızı izleme özelliği de var. Ayrıca HUAWEI TruSleep 3.0 teknolojisi ile uyku düzeninizi doğru bir şekilde takip edebilir ve horlama ile uyku konuşması durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Watch SE İncelemesi

Akıllı saatte yürüyüş yapmak, su içmek, uyumak, ilaç hatırlatmak gibi birçok hatırlatıcının yanı sıra düzenli kan basıncını ölçme gibi seçenekler sunuluyor.

Akıllı saatin en dikkat çekici noktası, yukarıda da bahsettiğimiz gibi pil performansı. Buna göre Watch GT 3 SE, normal kullanımda iki hafta, yoğun kullanımda bir haftaya kadar pil performansı vadediyor. Ayrıca şarjı bittiğinde kolayca kablosuz ters şarj ile bataryasını doldurabilirsiniz. Bunun için destekleyen bir Huawei telefon olması yeterli. Ayrıca beş sistemli GNSS hassas yörünge konumlandırma ile dikkat çekiyor.

Ayrıca HUAWEI Watch GT 3 SE’nin 5 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliği bulunduğunu da belirtelim.

Ekosistem söz konusu olduğunda son derece kullanışlı bir saat. Huawei akıllı cihazlarınızın yanı sıra, Android, iOS telefonlarınızda ve tabletlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bununla beraber Huawei Sağlık uygulaması sayesinde hızla diğer cihazlarınızla eşleyebilir ve tüm verilerinizi Sağlık uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.

HUAWEI Watch GT 3 SE Fiyatı

HUAWEI’nin yeni akıllı saati HUAWEI Watch GT 3 SE, 3699 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Boyutlar ve Ağırlık 46.4 x 46.4 x 11 mm, 35.6 gram
Ekran Özellikleri 1.43 inç AMOLED Renkli Ekran
Sensörler İvmeölçer, Jiroskop, Mıknatısölçer, Optik Kalp Atış Sensörü, Barometre
Fiziksel Tuşlar Güç Düpmesi, Fonksiyonel Tuş
Şarj Kablosuz Şarj, 5V/2A
Sistem Gereksinimleri HarmonyOS 2 veya üzeri, Android 6.0 veya üzeri, iOS 9.0 veya üzeri
Su Geçirmezlik Seviyesi 5 ATM suya dayanıklı

 

Bağlantı GPS Destekli

Bluetooth Destekli